FAQ

jQuery UI Accordion - No auto height

Kako postati korisnik?

Fizičke osobe 

Fizička osoba treba se registrirati kao FIZIČKA OSOBA da bi postala korisnik na Euro Oglasniku.

Registracija je jednostavna i potpuno besplatna, a oduzet će Vam svega nekoliko minuta.

Aktivacijom funkcije "Registracija / FIZIČKE OSOBE" otvorit će se registracijski obrazac u koji je potrebno upisati tražene podatke.

Nakon što popunite obrazac na Vašu elektroničku poštu će biti poslan e-mail za potvrdu Vaše e-mail adrese unutar koga je link za aktivaciju korisničkog računa.

Klikom na link za aktivaciju je dovršen proces registracije, i odmah možete početi sa oglašavanjem.

Registracijskom obrascu možete pristupiti i ako kliknete ovdje!

 

Pravne osobe (obrt, d.o.o., d.d.)

 

Pravna osoba (agencija za posredovanje u prometu nekretninama,auto kuća,music shop...) treba se registrirati kao PRAVNA OSOBA da bi postala korisnik na Euro Oglasniku.

Registracija je jednostavna i potpuno besplatna, a oduzet će Vam svega nekoliko minuta.

Aktivacijom funkcije "Registracija / PRAVNE OSOBE" otvorit će se registracijski obrazac u koji je potrebno upisati tražene podatke.

Nakon što popunite obrazac na Vašu elektroničku poštu će biti poslan e-mail za potvrdu Vaše e-mail adrese unutar kojega je link za aktivaciju korisničkog računa.

Klikom na link za aktivaciju je dovršen proces registracije, i odmah možete početi sa oglašavanjem.

Registracijskom obrascu možete pristupiti i ako kliknete ovdje!

Registracija korisnika

Kako aktivirati svoj korisnički račun?

Nakon što popunite registracijski obrazac, na Vašu e-mail adresu je poslana obavijest o registraciji, u kojoj se nalazi aktivacijski link na koji trebate kliknuti kako bi aktivirali Vaš račun na portalu Euro Oglasnik.

Tek nakon toga možete početi sa postavljanjem Vaših oglasa.

 

Ako se jednom registriram koliko dugo će moj račun biti aktivan?

Vaš korisnički račun ima neograničeno trajanje, bez obzira na to da li ga aktivno koristite ili ne. Iako veliki broj privatnih osoba nema toliko učestalu potrebu za oglašavanjem, nakon dužeg perioda pauze moći će uspješno da oglase predmet ili uslugu na Euro Oglasniku, bez ponovne registracije.

 

Kako promijeniti svoje kontakt informacije?

Nakon što se prijavite na Vaš račun, kliknite i otvorite karticu "Moj račun" gdje možete promijeniti sve Vaše podatke, osim Korisničkog imena .

Promjenom kontakt podataka na ovoj kartici, mijenjate i kontakt podatke u već postavljenim oglasima.

 

što ako na stranici "Moj račun" promijenim e-mail adresu?

Ukoliko na stranici "Moj račun" promijenite e-mail adresu ona će biti ažurirana i u već postavljenim oglasima.

 

Kako da promjenim svoju lozinku?

Nakon što se prijavite na Vaš račun, kliknite i otvorite karticu "Informacije o računu" gdje možete jednostavno promijeniti Vašu lozinku upisivanjem nove lozinke.

 

Zaboravio/la sam lozinku, što da radim?

Potrebno je da u obrascu za Prijavu kliknete na link "Zaboravili ste lozinku?", nakon čega će Vam se otvoriti prozor u kojem upišete Vašu e-mail adresu koju ste koristili prilikom registracije na portal Euro Oglasnik.

Na Vašu e-mail adresu stići će obavijest sa aktivacijskim linkom za novu lozinku.

Kliknite na aktivacijski link kako bi otvorili prozor u kojem jednostavno upišete novu lozinku, koju ćete ubuduće koristiti.

Objava oglasa

Da bi mogli unijeti oglas, potrebno se registrirati. Kada se jednom registrirate, potrebno je prijaviti se i kliknuti na link 'Predaj oglas'.

Nakon toga se predaja oglasa odvija kroz nekoliko koraka:

 

1. Odaberi kategoriju

Prikazati će Vam se popis kategorija i podkategorija u koje možete uvrstiti Vaš oglas. Morate odabrati i kliknuti na jednu od njih kako bi mogli prijeći na sljedeći korak. Kliknite zatim na znak "Slijedeći korak".

 

2. Odaberi Paket

Odaberite i kliknite na jedan od ponuđenih Paketa (samo kod postavljanje prvog oglasa u Paketu). Zatim kliknite na gumb "Odaberite paket".

 

3. Unesi oglas

Ispunite obrazac sa potrebnim podacima. Ispunite obavezna polja označena zvjezdicom (*) kako biste mogli predati oglas. Kliknite zatim na gumb "Slijedeći korak".

 

4. Dodaj fotografije

Pridružite fotografije Vašem oglasu. Možete ih pregledati, brisati i mijenjati im redoslijed pojavljivanja u oglasu. Kliknite zatim na gumb "Slijedeći korak".

Preporučamo kvalitetne fotografije većeg formata a ukoliko imate problema s unosom najvjerojatnije su Vaše fotografije prevelike pa preporučamo da ih konvertirate s nekim od editora za fotografije.(u tom slučaju primijetit ćete upozorenje o tome)

 

5. Dodatne opcije

U ovom koraku možete izabrati dodatne opcije (Istaknuti oglas, zadati prioritet oglasa, ...) kako bi istaknuli i pozicionirali Vaš oglas.

Preporučujemo Vam da si dodatno istaknete oglas odabirom jedne od ponuđenih opcija. Isticanje oglasa značajno pridonosi pregledavanju Vašeg oglasa te samim time i povećava broj upita potencijalnih kupaca.

Kliknite zatim na znak "Slijedeći korak".

 

6. Pregled oglasa

Ovdje možete pregledati kompletan oglas sa slikama i po potrebi promijeniti pojedine stavke.

Nakon toga kliknite na znak "Odobrite oglas" i Vaš oglas će biti predan.

 

7. Obavijest o predaji oglasa

Ovdje Vam se prikazuje obavijest o uspješnoj predaji oglasa, sa direktim linkom na oglas.

NAPOMENA: Oglas možete mijenjati i nakon objave, iz svoje korisničke stranice.

Tipovi oglasa

1. Svaki oglašivač je odgovoran za pružanje aktualnog, ispravnog, istinitog i cjelokupnog opisa ponuđenog proizvoda. Kod predavanja oglasa na stranici, oglašivač dodjeljuje Euro Oglasniku pravo da odašilje informacije koje se odnose na proizvod.

2. Strogo je zabranjeno predavanje oglasa na stranici na bilo koji drugi način od onog koji je istaknut od strane Euro Oglasnika

3. Euro Oglasnik ulaže sve napore kako bi svojim čitateljima ponudio kvalitetnu uslugu. Radi toga zadržava se pravo za brisanje svih onih oglasa koji ne zadovoljavaju taj kriterij.

Euro Oglasnik ima pravo urediti ili izmijeniti oglase bez najave, a to će se dogoditi u sljedećim okolnostima:

 • kada je oglas predan u krivu rubriku kada je proizvod, opis i/ili cijena u oglasu neispravna i/ili nepotpuna kada proizvod i/ili oglašivač krše autorska prava i/ili druga prava intelektualnog vlasništva
 • kada proizvod može uzrokovati štetu i/ili prekršiti prava intelektualnog vlasništva nekom drugom na bilo koji način kada se oglas pronađe u više od jedne kategorije ili se preda više od jednog puta kada proizvod i/ili sadržaj oglasa sadrži diskriminirajuće aspekte, (dječje) pornografske materijale ili po hrvatskom zakonu ilegalne materijale - kada sadržaj jednog oglasa sadrži više proizvoda ili usluga kada je oglas u bilo kojem smislu uvredljiv prema Euro Oglasniku i ostalim nadležnim zakonima Republike Hrvatske
 • kada je oglas sumnjiv u pogledu da oglašava ukradenu ili ilegalnu robu kada je cilj oglasa promovirati poduzeće, direktno ili indirektno, bez da se plati za to
 • kada je sadržaj oglasa sastavljen na način da se ostvari bolja pozicija oglasa
 • kada fotografija u oglasu sadrži grafička rješenja ili detalje koji je izdvajaju od ostalih oglasa
 • kada oglas sadržava link na web stranice i/ili HTML tagove
 • kada oglas sadržava kontakt informacije (telefon, e-mail adresa) unutar teksta ili naslova oglasa
 • kada oglas na bilo koji način narušava kvalitetu sadržaja

4. Euro Oglasnik nije odgovoran za bilo koji pravni postupak ili pritužbu protiv oglašivača baziranu na povredi bilo kojeg autorskog prava ili prava intelektualnog vlasništva

5. Ukoliko je oglas plaćen - ali ne ispunjava neke od uvjeta oglašavanja - biti će odbijen. Uplaćeni iznos će predstavljati preplatu o čemu će korisnik biti obaviješten, uz uputu da mu se taj iznos u određenom roku može vratiti ili da ga može iskoristiti za plaćanje drugog oglasa. Ukoliko korisnik ne postupi po uputi, Euro Oglasnik će iznos preplate zadržati i proknjižiti kao naknadu za obavljenu korespondenciju i manipulativne knjigovodstvene troškove korisnikovom greškom. Prilikom kupnje usluga na Euro Oglasniku te njihovih otkazivanja, ili od strane Euro Oglasnika ili strane korisnika iz bilo kojeg razloga, Euro Oglasnik nije dužan korisniku nadoknaditi vrijednost neobjavljenih usluga niti snositi bilo kakvu odgovornost za eventualnu štetu u poslovanju klijenta nastalu kao posljedica ne pružanja usluga.

6. Euro Oglasnik neće pohraniti slikovne dokumente (fotografije) oglasa nakon što isti isteknu. Savjetujemo korisnicima da na svojim računalima pohrane fotografije koje koriste u oglasima budući da Euro Oglasnik nije dužan spremati ih.

7. Sve primjedbe uz članak 8. Zakona o zaštiti potrošača mogu se dostaviti u pisanom obliku na adresu sjedišta Euro Oglasnika, Trsna 2d, 49243 Oroslavje ili putem e-mail adrese admin@Euro Oglasnik.

Korisnička stranica

Što je to korisnička stranica?

 

Korisnička stranica je stranica, odnosno alat kojim se omogućava potpuna kontrola vlastitih oglasa:

 •   izmjena sadržaja, slika, obnavljanje i brisanje oglasa ...
 •   izmjena vlastitih korisničkih podataka (kontakt podaci, lozinka,...)
 •   pretraživanja po svim objavljenim oglasima (spremljeni oglasi,...)

Postavljanje / Izmjena oglasa

Koliko oglasa mogu postaviti?

 

Fizičke osobe mogu postaviti neograničen broj oglasa, osim ako je eventualno u pojedinim kategorijama taj broj ograničen ili kako je definirano u odabranom Paketu oglašavanja.

Pravne osobe mogu postaviti broj oglasa kako je definirano u odabranom Paketu oglašavanja.

 

U kojim slučajevima se oglas ne odobrava?

 

 • U slučaju unošenja očigledno netočnih podataka (predaja oglasa u pogrešnu kategoriju, opisi ili cijena predmeta oglašavanja je neispravna...)
 • Ukoliko opis sadrži linkove komercijalne usluge ili internet stranice, oglase drugog predmeta ili navođenje vulgarnog sadržaja.
 • U slučaju dupliranja već postojećih oglasa na našem portalu (identičan oglas objavljen više puta, oglašavanje istog proizvoda ili usluge samo pod izmenjenim uvjetima...)

 

Prilikom postavljanja oglasa, oglas nije spremljen i dobijam obavijest da moram unijeti numeričke podatke?

 

Provjerite da li prilikom unosa podataka u obrazac za postavljanje oglasa, polja popunjavate ispravno. Naime, često se događa da u npr. polje Površina, iznos površine zemljišta unesete u slijedećem obliku 4.500, dok bi trebalo da piše 4500 (bez točke).

Ukoliko su polja pogrešno popunjena, pojavljuje se poruke o grešci i na taj način Vam skreće pažnju gde postoji problem kako bi pravilno popunili polja.

 

Kako da izmjenim postavljeni oglas?

 

Nakon što se prijavite na Vaš korisnički račun, za izmjenu postavljenog oglasa potrebno je da kliknete na karticu i otvorite karticu "Moji oglasi".

Ovdje možete mijenjati aktivne oglase pomoću ikonica u koloni "Akcija", koju ćete pronaći sa desne strane svakog oglasa.

Postoji nekoliko ikonica za razne akcije: 'Uredite', 'Uredite slike', 'Uredi opcije oglasa', 'Označi kao Prodano', 'Označi kao Iznajmljeno' i 'Izbrišite'.

Klikom na određenu ikonicu otvoriće Vam se prozor za postavljanje oglasa sa popunjenim podacima, koje zatim možete izmjeniti i klikom na gumb „Spremii“ potvrditi izmjenu.

 

Kako obrisati oglas?

 

Nakon što se prijavite na Vaš račun, za brisanje oglasa potrebno je kliknuti na karticu "Moji oglasi". Ovdje možete brisati aktivne oglase pomoću ikonice 'Izbrišite' u koloni "Akcija", koju ćete pronaći sa desne strane svakog oglasa.

 

Da li mogu produžit trajanje oglasa ako oglas istekne?

 

Nakon isteka, svaki se oglas može neograničen broj puta obnoviti. Kad Vam oglas istekne, on se na Vašoj korisničkoj stranici prebacuje iz aktivnih u istekle oglase, te se pojavljuje nova ikonica 'Obnovi'. Klikom na ikonicu 'Obnovi', ukoliko niste postavili maksimalan broj oglasa definiranih paketom oglašavanja, oglas možete obnoviti u dva koraka - samo u dva klika, brzo i jednostavno.

 

Koliko dana traju obnovljeni oglasi?

 

Oglasi se postavljaju i obnavljaju na period od 30 dana ili kako je definirano u odabranom Paketu oglašavanja.

 

Kako mogu znati koliko mi je puta oglas pregledan?

 

Na Vašoj korisničkoj stranici, u Vašim aktivnim oglasima, u koloni "Broj posjeta" možete pročitati podatke o ukupnom broju pregleda oglasa. Također, i na svakoj stranici s detaljima oglasa možete pročitati podatke o ukupnom broju pregleda tog oglasa.

 

Što označava broj pregleda oglasa?

 

Broj pregleda oglasa pokazuje koliko puta su posjetioci portala otvorili i pogledali oglas.

 

Što da radim ukoliko neko zloupotrijebi broj telefona ili e-mail u oglasu?

 

U tom slučaju neophodno je da nam se obratite putem kontakt obrasca iz oglasa u kojem su zlouporabljeni Vaši kontakt podaci. Ovaj obrazac se nalazi u korisnim linkovima unutar svakog oglasa pod nazivom 'Prijavite ovaj oglas kao zlouporabu'.

Nakon provjere ispravnosti kontakt podataka u tom oglasu, obrisaćemo taj oglas.

 

Što znači opcija 'Prijavite ovaj oglas kao zlouporabu' u korisnim linkovima u nekom oglasu?

 

Ova opcija služi kako bi doprinjela kvaliteti sadržaja portala Euro Oglasnik, kako bi nam Vi skrenuli pažnju na oglase koji sadrže netočne podatke, koji su duplicirani, oglašavaju više predmeta ili su oglasi sumnjivih ili lažnih podataka.

 

Kako da prijavim sumnjivi oglas?

 

Sumnjivi oglas možete prijaviti pomoću obrasca 'Prijavite ovaj oglas kao zlouporabu' koji se nalazi u korisnim linkovima na lijevoj strani oglasa koji želite prijaviti.

 

Čemu služi i kako se koristi kreditni kalkulator?

 

Kreditini kalkulator se koristi kao pomoć prilikom izračunavanja rate otplate kredita ukoliko su Vam poznati ostali uvjeti kredita.

E-mail obavijesti

Zašto ne dobijam obavijesti o novim oglasima na e-mail, a prijavljen sam?

 

Moguće je da poruke stižu u Vaš spam folder, pa je u tom slučaju potrebno da e-mail adresu sa koje Vam šaljemo poruke, sačuvate u kontaktima čije poruke primate u Vaš inbox. Također, često se dešava da se, prilikom prijavljivanja da primate obavijesti sa novim oglasima na e-mail, zamijene slova ili brojevi u nazivu e-maila.

Ukoliko ste sigurni da su prethodna dva uvjeta ispunjena, provjerite da li Vaš mailbox (poštanski sandučić) nije pun, te da zbog toga više nema prostora da prima nove emailove.

 

Kako da odjavim primanje obavijesti o novim oglasima na e-mail?

 

Prvi način je da se prijavite na Vaš račun, gdje kliknete i otvorite stranicu "Email obavijesti", te u njoj kliknete na opciju za odjavljivanje (Izbrišite), a drugi način je da, u e-mailu sa novom obavijesti koji dobijete, kliknete na link s opcijom za odjavljivanje.

 

Promijenio sam e-mail adresu, ali želim i dalje primati obavijesti s vašeg portala, što da radim?

 

Potrebno je da se prijavite na Vaš račun, gdje kliknete i otvorite karticu "Informacije o računu", te u njoj promijenite Vašu e-mail adresu. Vaše Korisničko ime će ostati isto.

Poslovna ZONA

Prodajna stranica - Poslovna ZONA

 

Pravne osobe čija je djelatnost prodaja ili usluge (npr. agencije za posredovane u prometu nekretninama ili saloni rabljenih automobila) registracijom na Euro Oglasniku dobijaju svoju Prodajnu stranicu u "Poslovnoj ZONI" koja ima napredne mogućnosti oglašavanja , ažuriranja oglasa i predstavljaju se kupcima punim nazivom tvrtke, logom i kontaktnim podacima te se pojavljuju u listi Pravnih osoba u "Poslovnoj ZONI".

 

Želite li se odmah registrirati kao Pravna osoba kliknite ovdje!

Fizičke osobe svoj korisnički račun mogu odmah otvoriti ovdje!

O nama

Što je Euro Oglasnik?

Euro Oglasnik je regionalni oglasni portal.

U doba kada je poslovanje bez interneta teško zamisliti a nekima čak i nemoguće, oglašavanje je ključan dio marketinga i plasmana proizvoda.

Nudimo kvalitetno i povoljno oglašavanje s velikim brojem kategorija i lakoćom pretrage.

Mi smo portal na kojem možete prodavati, iznajmljivati ili kupovati.Naš cilj je ponuditi izravno povezivanje kupca i prodavatelja određenog proizvoda kako bi se povećala efikasnost i smanjili troškovi oglašavanja.

Na našim stranicama korisnici predaju oglase, a potencijalni kupci pregledavaju navedene oglase kako bi došli do proizvoda koji traže.

Želimo uspostaviti pošten i korektan odnos prema oglašivačima i korisnicima te jsmo otvoreni za sve primjedbe, konstruktivne kritike, pohvale i prijedloge. Euro Oglasnik dati će sve od sebe da svaki eventualni problem, nesuglasicu ili nesporazum riješi na ljubazan i profesionalan način.

Idi na vrh
U skladu s novom europskom regulativom, Euro-oglasnik je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica. Daljnjim korištenjem Euro oglasnika, suglasni ste s korištenjem kolačića.
| zatvori